Doneer

Help het radiologie onderwijs te verbeteren en draag een steentje bij door geld te doneren aan Stichting StartpuntRadiologie.  

StartpuntRadiologie is gericht op toegankelijke en kwalitatieve kennisoverdracht.

Binnen Stichting StartpuntRadiologie wordt alles kosteloos gemaakt door gepassioneerde professionals die een liefde hebben voor onderwijs en het vak radiologie.
Uiteraard was het mogelijk StartpuntRadiologie om te bouwen tot een commercieel bedrijf. Hier is vanaf gezien omdat wij als stichting wereldwijd zoveel mogelijk mensen willen helpen met ons vrij toegankelijke onderwijsplatform.

Waarom doneren?
Ondanks dat Stichting StartpuntRadiologie geen mensen in dienst heeft worden er toch jaarlijks kosten gemaakt. Een website in de lucht houden en onderhouden kost namelijk geld. Uw donatie stelt ons in staat om de website StartpuntRadiologie (en de Engelse versie StartRadiology) in stand te houden en verder te ontwikkelen.

Waar wordt uw donatie voor gebruikt?
Uw donatie zal gebruikt worden om zaken als bandbreedte, servers, onderhoud, vertalingskosten en nieuwe ontwikkelingen te bekostigen. Bij nieuwe ontwikkelingen kunt u denken aan nieuwe visuele presentatievormen op de website of bijvoorbeeld de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke app.  
Uw donatie zal gestort worden op de bankrekening van Stichting Startpuntradiologie en alleen gebruikt worden voor onderwijs gerelateerde zaken rondom het project StartpuntRadiologie.

Hopelijk maakt u met veel plezier gebruik van StartpuntRadiologie/StartRadiology.
Wij zijn u dankbaar indien u ons wilt helpen om het onderwijsplatform te onderhouden en verder te ontwikkelen.
Elk bedrag dat u kunt missen zou fantastisch zijn, want alle kleine beetjes helpen.

Hartelijk dank.

Annelies van der Plas, namens Stichting StartpuntRadiologie